Vendégkönyv

“Jól haladok az életmódváltással. Már 6 kg-ot fogytam, úgy hogy sosem éhezek, és mindennap belefér valami nasi (mézes”kenyér”, egy kis lekvár stb…) Sok puszi neked!”
Éva

“Kb. 3 hónapja voltam Orsinál a folyamatos panaszkodásomra, hogy állandóan fáradt vagyok, javasolta, hogy beszéljük át melyek azok az élelmiszerek, amik energiát adnak a szervezetemnek, és mik azok, amik csak elveszik. Mivel rendszertelenül táplálkoztam és különösebb válogatás nélkül, gondoltam, ezzel ideje kezdenem valamit. Hamar kiderült, hogy a rendszertelen táplálkozás mellett egészségtelenül is táplálkozom, könnyű volt átállni az általa javasolt étrendre. Sajnos a rendszertelenségen még mindig van mit csiszolnom, viszont azzal, hogy odafigyelek, miket eszem, 2 hónap alatt nőtt az energiaszintem, ami meggyőzött, hogy még jobban figyeljek a rendszeres, minőségi táplálkozásra, mert az eredmény érzékelhető. Orsikám! Köszönöm a sok segítséget, a folyamatos jó tanácsokat, sokat segítesz nekem!
Szalontai Katalin

“Miután voltam nálad egyből elhagytam a kávét, aminek az volt a következménye, hogy 3 napig szinte ébren aludtam és fájt a fejem. A 3. nap után viszont mintha elvágták volna. Most már több, mint egy hónapja nem iszom és nem is hiányzik. Az érzés kedvéért gyerek kávét iszom, ha nagyon megkívánom és keresem az ízt. Amit ajánlottál (DM kávé) még nem sikerült megvennem, kipróbálnom. A másik nagy kihívás nekem a tej volt. Nekem a rizstej vált be, mint helyettesítő. De amit igazán ma vettem észre, hogy nem is kívánom annyira a tejet és a tejtermékeket. Ha mégis akkor igyekszem növényit használni. Ezeket még tesztelgetem. A súlyom, ha minden igaz csökken, legalábbis ez a visszajelzés a környezetemben.”
Bíró Andrea

“3.-ik napnál tartok, bevallom, még nem számolgatom a mennyiségeket, csak az arányokra figyelek. Jobban alszok éjszaka, napközben energikusabb vagyok!Jól érzem magam a bőrömben!Köszi Orsi a segítséget!”
Onodi Zsófia

“Minden egy beszélgetéssel kezdődött, amikor is felmerült bennem, hogy talán Orsi az, aki tudna nekem segíteni. Ha már néhány a közismert diétából életed része volt, akkor ismered azt az érzést, hogy ezt így már nem akarom, nem bírom, jogosan jön a kérdés: van valami más? Igen, olvass csak tovább. Kb. 1 hónappal ezelőtt vettem részt egy konzultáción Orsinál, kellemes élmény volt, nem fájt, nem az ítélkezésről szólt, hanem arról, hogy hogyan alakítsunk ki egy személyemhez, életritmusomhoz igazított étrendet. Támogatott, sok új információt kaptam, és ami számomra mai napig sokat jelent az az, hogy azzal hogy kiléptem az ajtón a „munka” kapcsolatunk nem ért véget, mai napig kedvesen válaszol kérdéseimre, segítőkész. Az új étrend első napjaiban felmértem a terepet, eldöntöttem mi az, ami marad, mi az, ami megy a konyhaszekrényeimből. A bevásárlás érdekes élményé változott, új helyeket, új alapanyagokat ismertem meg, szereztem be. Az elején kicsit több időt vett igénybe az ételek elkészítése, “dobozolása”, a jó hír az, hogy megszerettem, nem érzem tehernek összeállítani mindennapi étrendemet. Jókedélyűen kísérletezem az ízek világában. Kellemes meglepetés volt látni, hogy az éttermek 85 %-ban pozitív volt a hozzáállás, ha az új étrendemnek megfelelően kértem a rendelést. Az átalakulás folyamatban van, kíváncsian várom a következő találkozásunkat, amikor is bízom benne, hogy a számok is alátámasztják azt, amit én már érzek és tapasztalok nap, mint nap. Köszönöm Orsi!”
Perlik Alice

“Sportolóként mindig odafigyeltem a táplálkozásomra, ennek ellenére nehezen értem el a versenysúlyomat. Amióta anyagcsere típusom szerint étkezem, már 6 hét alatt jelentős változások következtek be:
testzsírszázalékom 18,5%-ról 11%-ra, zsigeri zsírom 10%-ról 5%-ra csökkent, energiaszintem hihetetlen módom megnövekedett,az étkezések után is könnyűnek érzem magam, szinte lebegek… és természetesen a sportban is sokkal jobb teljesítményre vagyok képes, már így 6 hét után is!
Régebben szénhidrát csökkentéssel próbáltam elérni az ideális súlyomat, most viszont legalább napi 5x étkezem számomra jó minőségű szénhidrátban gazdagon.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fajta táplálkozási formát.
Köszönök mindent Orsi ….:)”
Zoli

2017 júliusban találkoztam Somogyi Orsival, s az általa képviselt szemlélettel. A testünket nem kell túldíszíteni, de elhanyagolni sem jó. A testzsír %-ot nem tudtuk mérni, mert 150 kg voltam. November végén egy után követésre mentem, itt már tudtunk mérni  %-ot, mert fogytam 20 kg-ot. Abban segített Orsi, hogy a kerülni való ételeket nevesítettük. Azt tudtam, hogy mi az alapvető táplálékom, de hogy mi mennyire nem jó nekem, azt inkább csak tapasztalgattam, mint tudtam. A legnagyobb tanulság, hogy minél jobban ismered a tested igényeit, az annál jobban szolgál téged, illetve kevesebb is elég a jobb ételből. Hajlamosak vagyunk a kevesebb forintba kerülő ételt megvenni, s azt nem számoljuk bele, hogy abból több kell a jóllakáshoz, nem tudni mennyi hasznosul belőle, s az indokolatlan élelmiszeripari tartósító-ízjavító-stb. anyagok lebontása, kiürítése mennyi melóval jár. Fegyelmezetten, nyugodtan eszem kevesebbet, tudva hogy nem kell annyi, s jobban is hasznosul, mert a testem jellemzőit megtámogatva eszem. Több erőm van, és ezek az őszi-téli megbetegedések is elkerülnek. A folyamat nem áll le, hasznos segítséget kaptam Orsitól. Igaz, hogy a tudat mozgat, de a test mozog. Aki emberi testben lakik, annak ez a módszer sokat tud segíteni. Köszönöm Orsi!”
Péter